Itt az új, 2018-as Közbeszerzési Fordítókulcs

2018. január 1-jén több közbeszerzési jogszabály módosult. A közbeszerzési törvény 43 paragrafusa, összesen 105 bekezdés/pont változott, illetve 31 új bekezdéssel bővült. A 321/2015-ös Kormányrendelet 8 paragrafusa, összesen 8 bekezdés/pont változott, illetve 2 új bekezdéssel bővült. A 322/2015-ös Kormányrendelet 6 paragrafusa, összesen 11 bekezdés/pont változott, illetve 1 új paragrafussal, összesen 3 új bekezdéssel bővült.

A Közbeszerzési Fordítókulcs alkalmazás megkönnyíti a közbeszerzési szakembereknek a 2017-es jogszabályokról a 2018. január 1-jétől hatályos jogszabályokra való átállást. Vessen egy pillantást a fordítókulcs ingyenes demo-verziójára!

Hogyan működik?

A Közbeszerzési Fordítókulcs egy, a Microsoft Office Excel programmal használható alkalmazás, amely egymás mellé helyezi a régi és az új törvény, illetve kormányrendeletek szövegét, a használatot pedig vizuális effektek segítik: nem jelent problémát a megszűnt, megváltozott vagy új tartalmak azonnali felismerése.

Közbeszerzési Fordítókulcs 5.0 verzió

Az alkalmazás három jogszabályt dolgoz fel:

  • 2015. évi CXLIII. törvény a közbeszerzésekről,
  • 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet a közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról,
  • 322/2015. (X. 30.) Korm. rendelet az építési beruházások, valamint az építési beruházásokhoz kapcsolódó tervezői és mérnöki szolgáltatások közbeszerzésének részletes szabályairól.

Jogszabálykövetés

A megrendeléstől számított egy évig ingyenes jogszabálykövetést biztosítunk.

Mennyibe kerül?

A Közbeszerzési Fordítókulcs már 10.000 Ft+áfa-tól elérhető. Tekintse meg árlistánkat.

Hogyan lehet megrendelni?

Megrendelhető a kitöltött megrendelőlap elküldésével.

Fizetési feltételek

A megrendelést követően díjbekérőt (proforma számlát) állítunk ki. Amint számlánkon jóváírásra kerül a Közbeszerzési Fordítókulcs ára, e-mailen küldjük meg az Ön személyes példányát. A számlát postán küldjük meg.