Ajánlatok, részvételi jelentkezések összeállítása
A közbeszerzési eljárásokban a szerződés elnyeréséhez nem elegendő „csak” a legkedvezőbb ajánlatot tenni, a formai és tartalmi követelményeknek is meg kell felelni ahhoz, hogy versenyben maradjunk.

Bízza ránk a részvételi jelentkezés vagy az ajánlat összeállítását. Először is elkészítjük az ellenőrző listát, igény szerint konzultálunk Önnel, és a beadás előtt 1-2 nappal – akár az Ön irodájában – összeállítjuk a jelentkezés vagy az ajánlat végső változatát, és feltöltjük az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe (EKR).

Mikor adjon megbízást pályázatírásra?

  • ha nincs gyakorlata az ajánlat vagy a részvételi jelentkezés elkészítésében,
  • ha ritkán indul közbeszerzési pályázatokon, és nem követi a jogszabályi változásokat,
  • ha az ajánlat lényegi (szövegírói és számszaki) része leköti az energiáját, és kevés ideje marad azokra a fontos „egyebekre”.

Hogyan működik?

  1. Ön e-mailen megküldi nekünk az eljárást megindító felhívást, valamint a dokumentációt. Ezek alapján mi elkészítjük az ellenőrző listát. Megfelelő jogosultság biztosítása esetén mi magunk töltjük le a közbeszerzési dokumentumokat az EKR-ről.
  2. Az ellenőrző listában meghatározzuk a csak Ön által beszerezhető igazolásokat és dokumentumokat (pl. referencia igazolások, önéletrajzok, aláírási címpéldány stb.). Természetesen a szakmai és kereskedelmi ajánlati részt nem tudjuk magunk elkészíteni, de a tartalmi elemek meglétét ellenőrizzük, és akár taktikai tanácsot is tudunk adni az ajánlati elemekre vonatkozóan.
  3. Ha szükséges, konzultálunk Önnel, és megírjuk pl. a kiegészítő tájékoztatást kérő levelet, vagy elkészítjük a dokumentációhoz nem mellékelt nyilatkozatokat.
  4. Az ajánlattételi (részvételi) határidő előtt 1-2 nappal munkatársunk személyesen az Ön irodájában (vagy távoli e-mailes és/vagy telefonos kapcsolattal) véglegesíti a nyilatkozatokat, feltölti az EKR-be, kitölti az EKR-űrlapokat. Önre (szinte) csak az aláírás feladata hárul.