Közbeszerzési Fordítókulcs

Közbeszerzési Fordítókulcs

A Közbeszerzési Fordítókulcs célja, hogy segítse a közbeszerzési törvényt alkalmazó szakembereket abban, hogy könnyedén elsajátítsák a közbeszerzési törvény aktuális vagy korábbi változásait, kiigazodjanak a régi és az új törvényszöveg közötti hasonlóságok, azonosságok és főleg az eltérések útvesztőjében.

A Közbeszerzési Fordítókulcs egy Excel-fájl, amiben szabadon lehet keresni, csoportosítani, dátum (pl. a változás hatályba lépésének napja) szerint szűrni, szöveget kijelölni és vágólapra menteni.

A Közbeszerzési Fordítókulcs kétféle háttérszínnel segíti a felhasználó tájékozódását, tanulását. Sárga színnel azokat a paragrafusokat jelöltük meg, amelyeknek a szövege a legutolsó (aktuális) módosításkor változott meg, narancs háttérszínnel pedig azokat, amelyek a 2015. november 1-jei közlönyállapot óta módosultak.

Jogszabálykövetés

A megrendeléstől számított egy évig ingyenes jogszabálykövetést biztosítunk.

Kattintson ide, ha kipróbálná a Közbeszerzési Fordítókulcsot!

Előfizetési csomagok

Felhasználók száma Előfizetési díj (nettó Ft/év)  
Ingyenes próba Nincs Regisztrálok
1 felhasználó 10.000 Megrendelem
2 felhasználó 15.000 Megrendelem
3 felhasználó 18.000 Megrendelem
4 felhasználó 20.000 Megrendelem

4-nél több felhasználó esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Fizetési feltételek

A megrendelést követően díjbekérőt (proforma számlát) állítunk ki. Amint számlánkon jóváírásra kerül a Közbeszerzési Fordítókulcs előfizetési díja, e-mailen küldjük meg excel-fájlt. A számlát postán küldjük meg.